Eurocastle Investment

Over Eurocastle

Eurocastle is een beursgenoteerde beleggingsonderneming die zich richt op het investeren in non-performing kredieten en andere aan vastgoed gerelateerde activa in Italië. Het doel van Euronext om expertise te combineren met de dwingende dynamiek van de Europese markt om opwaarts potentieel te realiseren en te groeien. Ze maken gebruik van een gedisciplineerde beleggingsstrategie gericht op dynamische marktgedreven kansen die aantrekkelijk zijn. Tegelijkertijd zijn ze actief bezig met het optimaliseren van de opbrengsten.


Eurocastle wordt extern beheerd en geadviseerd door een filiaal van Fortress Investment Group LLC. Ze profiteren hierdoor van de middelen van een sterk gediversifieerde, wereldwijde, alternatieve vermogensbeheerder.

Board of Directors

Randal  Nardone

Randal Nardone

Director

Jason  Sherwill

Jason Sherwill

Director

Peter  Smith

Peter Smith

Director

Simon  Thornton

Simon Thornton

Director

Claire  Whittet

Claire Whittet

Director

The New Leader: using space to lead better

Progressive leaders are reshaping their businesses into systems that are as complex and adaptive as nature. How can the physical workplace enable this transformation and empower executives to lead better? Find out the latest solutions from Steelcase. >> Read more