CFO Hans Kerkhoven verlaat Océ

Datum: 18-03-2011

CFO Hans Kerkhoven verlaat Océ

Hans Kerkhoven, CFO van Océ, gaat medio april van dit jaar de producent van printers verlaten. Dat heeft de onderneming gisteren bekendgemaakt.

Na de algemene aandeelhoudersvergadering op 19 april 2011 zal Hans Kerkhoven zijn functie als financieel directeur van Océ neerleggen.

Hans Kerkhoven
Kerkhoven heeft te kennen gegeven dat hij zijn carrière buiten de printer- en kopieermachinefabrikant uit Venlo wil voortzetten.

Canon overname Océ
Océ meldt dat Kerkhoven stopt omdat hij zijn opdracht bij het bedrijf heeft afgerond. Zijn taak was om de controlling- en financiële functies van Océ te integreren in die van Canon. In maart vorig jaar nam Canon Océ over voor een biedprijs van 8,60 euro per aandeel.

Jaarrekening Océ
Verder had Hans Kerkhoven, sinds de afronding van de overname van Océ door Canon, de leiding over het opstellen van de jaarrekening over het eerste jaar. Deze werkzaamheden zijn nu afgerond, aldus Océ.

Rokus van Iperen
Kerkhoven, die sinds oktober 2008 actief was als CFO van Océ, wordt tijdelijk opgevolgd door Rokus van Iperen, bestuursvoorzitter van de printerfabrikant.

Lees ook:
> Biografie Hans Kerkhoven, voormalig CFO Océ
> Biografie Rokus van Iperen, CEO Océ
> Océ meldt beter resultaat tweede kwartaal 2010
> VEB wenst supercommissaris bij Océ
> Canon vergroot belang Océ tot 85 procent

Hans Kerkhoven

  • CFO (Chief Financial Officer) Venitia PTY LTD

White collars working blue

Van knelpunt in uw operationeel proces naar meetbaar en blijvend resultaat? Kijk hoe First Consulting dit samen met uw medewerkers aanpakt. >> Bekijk filmpje