TNT moet reorganiseren

Datum: 13-06-2007

TNT moet reorganiseren

Tot nu toe ging het zonder grof geweld maar de vakbonden sluiten niet uit dat de geplande reorganisatie bij TNT Post tot massale ontslagen zal leiden.

In een interview met Management Scope eind 2005 sprak directeur TNT Post Harry Koornstra over arbeidsplaatsen en nieuwe bedrijfsprocessen bij TNT. Leidt een constante ontslagdreiging niet tot een mineur-stemming in het bedrijf?


'“Er wordt inderdaad heel wat van onze mensen gevraagd. Onzekerheid vreet natuurlijk aan de motivatie, maar dat gaat tot nu toe niet ten koste van onze prestaties."


INTERVIEW Harry Koorstra, Management Scope

Uit onderzoek van de Boston Consulting Group in opdracht van verschillende vakbonden blijkt verder dat in de toekomst nog aanvullende maatregelen nodig zijn als prijsdalingen en kostenstijgingen hoger uitvallen dan nu door TNT wordt aangenomen, aldus het ANP op 13 juni.

Harry Koorstra

  • Lid Raad van Toezicht Nederlans Vastgoed Investeringsfonds
  • TNT Express
  • Raad van Bestuur
  • Executive Committee
  • Commissarissen
Bernard Bot CFO (Chief Financial Officer)
David Binks CEO
Mark Allen CLO (Chief Legal Officer)

White collars working blue

Van knelpunt in uw operationeel proces naar meetbaar en blijvend resultaat? Kijk hoe First Consulting dit samen met uw medewerkers aanpakt. >> Bekijk filmpje

Interview met Harry Koorstra

Harry Koorstra: Postmonopolist op ontdekkingsreis

Harry Koorstra: Postmonopolist op ontdekkingsreis

Hij heeft het logge TPG in beweging gekregen. Rasoptimist Harry Koorstra, bestuurslid van het huidige TNT, is op jacht naar nieuwe producten en diensten. In 2007 mag iedere Jan Doedel post bezorgen.