Remy Cuny nieuwe CFO RoodMicrotec

Datum: 29-09-2010

Remy Cuny nieuwe CFO RoodMicrotec

Dienstverlener aan de chipindustrie RoodMicrotec heeft Remy Cuny benoemd als nieuwe CFO van het bedrijf. Hij volgt Bas Hollenberg op, die in maart van dit jaar uit dienst trad.

Per 1 november 2010 begint Remy Cuny als financieel directeur bij RoodMicrotec. Hij wordt verantwoordelijk voor kostenbeheersing en resultaatverbetering bij het testhuis voor opto- en micro-elektronica.

RoodMicrotec
Remy Cuny zal in zijn nieuwe functie als CFO voor een grote uitdaging komen te staan. In de eerste helft van 2010 leed het RoodMicrotec nog een nettoverlies van 0,3 miljoen euro.

Loopbaan Remy Cuny
Voor zijn benoeming bij RoodMicrotec, was Remy Cuny auditor associate bij PricewaterhouseCoopers. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in diverse managementfuncties bij ALSI in Beuningen en Micronit Microfluidics in Enschede.

Bas Hollenberg
Cuny's voorganger Bas Hollenberg stapte dit jaar op als CFO van RoodMicrotec vanwege persoonlijke omstandigheden. Hij bleef tot op heden als extern adviseur betrokken bij het bedrijf.

Lees ook:
> Biografie Remy Cuny
> Frederic Schneider-Maunoury: nieuwe COO ASML
> Biografie Frederic Schneider-Maunoury
> Philips verkoopt belang NXP
> Frans van Houten wordt nieuwe topman Philips

Remy Cuny

  • CFO (Chief Financial Officer) RoodMicrotec
  • CFO (Chief Financial Officer) Stork IMM & Rollepaal

White collars working blue

Van knelpunt in uw operationeel proces naar meetbaar en blijvend resultaat? Kijk hoe First Consulting dit samen met uw medewerkers aanpakt. >> Bekijk filmpje