DSM-bestuurder Stephan Tanda vertrekt

Datum: 23-11-2016

DSM-bestuurder Stephan Tanda vertrekt

DSM-bestuurder Stephan Tanda vertrekt per 1 februari 2017.

Per 1 februari 2017 vertrekt DSM-bestuurder Stephan Tanda (51). Hij wordt bestuursvoorzitter van de Amerikaanse AptarGroup.

In 2007 was Tanda toegtreden tot het bestuur van DSM. De afgelopen jaren heeft hij leiding gegeven aan DSM Nutrition. De taken van Tanda zullen worden verdeeld over de overgebleven bestuurders van DSM.


De rest van de bestuurders in de Raad van Bestuur DSM zijn Feike Sijbesma (CEO), Geraldine Matchett (CFO) en Dimitri de Vreeze (lid RvB).

Volgens DSM-voorzitter Feike Sijbesma heeft Tanda een belangrijke rol gespeeld in het opbouwen van de voedingsactiviteiten/DSM Nutrition van DSM. 'We respecteren het besluit van Stephan om deze kans te grijpen en terug te keren naar de Verenigde Staten.' Tanda werkte eerder onder meer bij het Amerikaanse chemieconcern Dupont en bij Freudenberg Nonwovens.

AptarGroup produceert onder meer zeeppompjes en doppen voor voedingsverpakkingen. Het bedrijf zocht een nieuwe ceo, omdat de huidige topman met pensioen gaat.


Lees ook
< Interview Sijbesma: 'Fair disclosure is een absolute must'
< Interview met De Vreeze: Duurzame durfals

Stephan Tanda

  • Lid Board of Directors Patheon
  • Lid Board of Directors SEMPERIT AG
  • Lid International Affairs Committee Bio (Amerikaans biotechnologie organisatie)
  • CEO AptarGroup Inc.

White collars working blue

Van knelpunt in uw operationeel proces naar meetbaar en blijvend resultaat? Kijk hoe First Consulting dit samen met uw medewerkers aanpakt. >> Bekijk filmpje