CGLytics

  • CGLytics is opgericht in 2013
  • CGLytics is een toonaangevende leverancier van Environmental, Social & Governance (ESG) data analyses en benchmark oplossingen
  • CGLytics opereert wereldwijd met het hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam en heeft haar bijkantoren in New York, Arlington, Londen, M√ľnchen en Sydney

Over CGLytics

CGLytics biedt een bekroond cloud-gebaseerd platform voor onafhankelijke analyses van de governance praktijken van wereldwijde beursgenoteerde ondernemingen. Door een brede set van corporate governance data, in combinatie met zelflerende mechanismen,  met de meest uitgebreide analysetools in één systeem te combineren kunnen bedrijven, investeerders en zakelijke dienstverleners een governance ‘health check’ op effectief bestuurstoezicht uitvoeren en kunnen binnen enkele seconden waarschuwingen worden gegeven. 

 

Van unieke Pay for Performance analyses en peer review instrumenten tot inzichten in de effectiviteit van het bestuur. Bedrijven en investeerders hebben de meest uitgebreide bron van governance data tot hun beschikking. 

 

Met intuïtieve en kosteneffectieve oplossingen biedt CGLytics toegang tot dezelfde hoogwaardige data en analyses die gebruikt worden door de grootste stemadviesbureaus en investeerders.

Meer Interviews CGLytics

Kennisbank

  • Een blik op de beloningsstructuur van CEO's

    Ter voorbereiding op het proxy-seizoen, brengt CGLytics het jaarlijkse AEX proxy review uit. Dit rapport belicht de belangrijkste lessen uit 2018, het AEX CEO Pay for Performance alignment overzicht, en de belangrijkste bestuursthema’s voor 2019.

facebook