Recruit Global Staffing B.V.

Hier vindt u informatie over Recruit Global Staffing B.V. en zijn functionarissen.

  • Hoofdkantoor Recruit Global Staffing: Landdrostdreef 124, 1314 SK ALMERE
  • USG People werd in 2016 overgenomen door Recruit Global Staffing
  • Recruit Global Staffing heeft ongeveer 20.000 medewerkers in dienst

Over Recruit Global Staffing

Recruit Global Staffing is de op drie na grootste leverancier van HR-diensten in Europa. Het hoofdkantoor van USG People is gevestigd in Almere, Nederland.

 

Recruit Global Staffing heeft in de loop der jaren verschillende flexbedrijven geacquireerd. USG heeft de volgende merken in de merkenportefeuille: Start People (algemene dienstverlening) - Ad Rem Young Professionals, ASA Student, Creyf’s, Express Medical, Receptel, Secretary Plus, Technicum en Unique (gespecialiseeerde dienstverlening) - Legal Forces, USG Capacity, USG Energy, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Juristen, USG Restart en de wereld van ikki (professionals) - Call-IT.

 

Recruit Global Staffing is in 1972 opgericht als Unique Uitzendbureau. Na een explosieve groei in Nederland en later in België is de grote stap voorwaarts gerealiseerd door de overname van het beursgenoteerde Goudsmit in 1997. De verkregen beursnotering verschafte het bedrijf toegang tot het benodigde kapitaal om de verdere groei van het bedrijf gestalte te geven. In 2002 volgt een andere omvangrijke acquisitie. Start wordt overgenomen. In 2016 wordt USG People overgenomen door Recruit Global Staffing. Het bedrijf gaat verder onder deze naam.

 

Organisatiestructuur Recruit Global Staffing

 

Recruit Global Staffing heeft een two tier board. Dat impliceert dat Recruit Global Staffing een raad van bestuur en een raad van commissarissen heeft. Rob Zandbergen is de CEO van Recruit Global Staffing en is tevens de bestuursvoorzitter. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor de strategie en de uitvoering ervan. Daarnaast is de RvB verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur. De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het bestuur. Tevens zijn de commissarissen beschikbaar om de bestuurders te adviseren.

Interviews Recruit Global Staffing

Rob Zandbergen: 'USG-People steeds transparanter'

Rob Zandbergen: 'USG-People steeds transparanter'

Als leverancier van flexibiliteit kreeg USG People-topman Rob Zandbergen sinds het begin van de crisis te maken met een neerwaartse spiraal. Maar de magere jaren lijken voorbij.

Meer Interviews Recruit Global Staffing

Bestuurders in het nieuws

facebook