Artikelen

Voor waterzuiveringsbedrijf Paques is continuïteit cruciaal

Waterzuiveringsbedrijf Paques houdt kantoor in Shanghai en Sao Paolo, maar het hoofdkantoor staat in het Friese Balk. ‘Kennis is in Nederland onder handbereik’, aldus Jos Pâques.

Henny Westland van Westland Kaas Groep over innovatief ondernemerschap

Innovatief blijven en ondernemerschap tonen, zoals haar voorouders dat deden. Dat is de missie van Henny Westland, die sinds kort aan het roer staat van de Westland Kaas Groep.

Interview Renee de Kuyper: jongste telg van Koninklijke De Kuyper

Koninklijke de Kuyper is een van de oudste familiebedrijven van Nederland. De aandelen zijn volledig in handen van de familie. Toch wordt er weinig gesproken over zaken, aldus Renee de Kuyper, commissaris van het familiebedrijf.

Jan Zeeman: geld is voor familiebedrijf Zeeman gereedschap

Ruim tien jaar geleden droeg textielkoning Jan Zeeman het stokje over aan een externe bestuurder. Geen van zijn drie zoons is werkzaam in het bedrijf, maar Zeeman bereidt hen zorgvuldig voor op de overdracht van zijn ondernemingsvermogen.

Ronald Goedmakers, CEO Vebego: Tevredenheid als missie

De familie Goedmakers wist een glazenwassersbedrijf met twee medewerker in iets meer dan 65 jaar te transformeren naar een multinationale onderneming met een omzet van bijna een miljard euro. Tweede generatie Ronald Goedmakers meent dat de basis van dit succes ligt verankerd in zaken als vertrouwen en ondernemen.

Interview Job Dura, lid raad van bestuur Dura Vermeer Groep

Een gezonde balans met weinig vreemd vermogen houdt bouwbedrijf Dura vermeer fier overeind. ‘We kunnen een stootje hebben, maar de crisis moet voor onze sector nog beginnen', aldus vijfde generatie Job Dura.

facebook