Artikelen

De eerste 100 dagen als commissaris van Arcadis

'Nederlanders zijn heel transparant', zegt Michael Putnam over zijn eerste honderd dagen als lid van de raad van commissarissen van Arcadis.


Wie: Michael Putnam
Wat: Sinds mei 2018 lid van de raad van commissarissen van ontwerp- en adviesbureau Arcadis

De eerste 100 dagen als commissaris van VGZ

'Het is zinnig én leuk', zegt Albert Arp over zijn eerste honderd dagen als lid van de raad van commissarissen bij VGZ.

De eerste 100 dagen als lid van de raad van bestuur van APG Groep


'Het zou gek zijn als ik een revolutie zou aankondigen', zegt Ronald Wuijster over zijn eerste honderd dagen als lid van de raad van bestuur van APG Groep.


De eerste 100 dagen als cfo van Heijmans

'Bouwen aan de contouren van morgen', zegt Hans Janssen over zijn eerste honderd dagen als cfo van bouwbedrijf Heijmans. 

De eerste 100 dagen als cio van Eneco Groep

'De energie om dingen te veranderen spat ervan af', zegt Mario Suykerbuyk over zijn eerste honderd dagen als cio van energiebedrijf Eneco Groep.

Transfer talks

Niet ratio, maar buikgevoel blijkt de beste due diligence voor die aangeboden topfunctie bij een ander bedrijf. Drie overstappers over het telefoontje van de headhunter en hun onboarding daarna: ‘Tijdens mijn carrière heb ik één verkeerde keuze gemaakt en dat wilde ik niet nog een keer.’

'Een crash course in persoonlijk leiderschap'

De jaarlijkse One Young World Summit staat ook wel te boek als het Davos voor jonge leiders. Deelnemers komen in aanraking met captains of industry en komen bevlogen en geïnspireerd terug – zo ook de vier jonge professionals aan onze rondetafel. ‘Het enthousiasme is licht ontvlambaar.