Artikelen

De eerste 100 dagen als president-commissaris van Vivat

'Ik wilde mijn mening niet baseren op wat de media schrijven', zegt Maarten Dijkshoorn over zijn eerste honderd dagen als voorzitter van de raad van commissarissen van Vivat.

De eerste 100 dagen als commissaris bij APG

'Nog nooit zo gedetailleerd gebriefd' zegt Dick van Well over zijn eerste honderd dagen als commissaris bij APG.

De eerste 100 dagen als commissaris bij FMO

´Het gaat om maatschappelijke waarde’ zegt Dirk Jan van den Berg over zijn eerste 100 dagen als lid van de Raad van Commissarissen van FMO.

Emiel Roozen (cfo TBI Holdings) over onboarding

Van cfo bij Delta Lloyd naar cfo bij TBI Holdings: Emiel Roozen verruilde zijn carrière in de financiële wereld voor een carrière in ‘de bouw’, voor hem een volledig nieuwe sector. ‘Er bleek volop leven buiten de financiële sector.’ Frank Geelen spreekt hem na zijn eerste maanden. Hoe gaat het nu?

De eerste 100 dagen als voorzitter van de Raad van Bestuur van NPO

'Ook de negatieve reacties horen erbij' zegt Shula Rijxman over haar eerste honderd dagen als voorzitter van de Raad van Bestuur van NPO.

De eerste 100 dagen als commissaris bij VGZ

‘Toetsing voor commissariaten is prima’, zegt Ingrid Thijssen over haar voorbereiding op haar eerste honderd dagen als commissaris bij VGZ.

De eerste 100 dagen als CEO van Stork

'Van 'de nieuwe man' verwacht men al snel richting', zegt Taco de Haan over zijn eerste honderd dagen als ceo van Stork.

Meer artikelen over Onboarding