Bart Merkus nieuwe commercieel directeur The Greenery

Bart Merkus nieuwe commercieel directeur The Greenery

05-01-2012 Bart Merkus (44) treedt toe tot de hoofddirectie van The Greenery als commercieel directeur. Hij was tot vorig jaar interim-directeur strategie en commercie bij Westland Kaas Groep. Daarvoor werkte hij bij Verkade en Heineken.

Met de toetreding van Bert Merkus als CCO bestaat de hoofddirectie van The Greenery uit drie man met Philip Smits als CEO en Albert Knol als CFO.

Uitbreiding directie
De ontwikkelingen bij de grote retailklanten in binnen- en buitenland en de verdere uitbouw van de internationale strategie zijn aanleiding voor de uitbreiding van de hoofddirectie met een commercieel directeur. Zo meldt The Greenery in een persbericht.

Verantwoordelijkheid
Bert Merkus is verantwoordelijk voor productie, sales en marketing. Hij bepaalt het commerciële beleid en moet zorgen voor afstemming tussen de verschillende afdelingen.

CEO Philip Smits
'Onze strategie is gericht op een benadering van de markt vanuit onze productspecialismen. Door hierop te excelleren willen wij onze leveranciers en klanten toegevoegde waarde bieden. De werkervaring van Bart Merkus bij bedrijven met sterke merken, vergroot onze commerciële kennis en slagkracht om onze marktleidersrol verder uit te bouwen'.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook