Carla Mahieu nieuwe commissaris DSM

Carla Mahieu nieuwe commissaris DSM

24-09-2020 Koninklijke DSM heeft op 24 september 2020 bekendgemaakt dat Carla Mahieu wordt voorgedragen als lid van de raad van commissarissen. Haar benoeming wordt besproken tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 6 mei 2021.

Carla Mahieu is momenteel group HR directeur bij Aegon en daarnaast commissaris bij VodafoneZiggo en Koninklijke BAM Groep.

Mahieu volgt Pauline van der Meer Mohr op, die na tien jaar haar functie neerlegt. Aangezien de benoeming van Mahieu pas plaats zal vinden in mei 2021, zal zij de vergaderingen van de raad van commissarissen vanaf 30 september 2020 bijwonen als toehoorder.

Met de benoeming van Carla Mahieu wil de raad van commissarissen zijn sterke profiel op het gebied van mensen en organisatie behouden. Ook zal de benoeming van Mahieu de kennis en competentie van de raad van commissarissen op het gebied van veiligheid, digitalisering, governance, compliance en public affairs uitbreiden.

Interview met Carla Mahieu

Menselijk kapitaal, uitgedrukt in big data

Menselijk kapitaal, uitgedrukt in big data

06-09-2018 Data over de inzetbaarheid van medewerkers vinden steeds vaker hun weg naar de bestuurskamer. De juiste workforce is immers van grote invloed op het succes van de onderneming. Drie experts discussiëren over de juiste mensen op de juiste plaats in snel transformerende organisaties. ‘De veranderingen van de komende vijf jaar zullen veel meer impact hebben dan die van de afgelopen tien jaar.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook