Caroline Princen nieuwe voorzitter raad van commissarissen Ordina

13-12-2017

Caroline Princen nieuwe voorzitter raad van commissarissen Ordina

De raad van commissarissen van Ordina heeft het voornemen bekendgemaakt Caroline Princen voor te dragen als voorzitter van de raad van commissarissen. 

Caroline Princen zal Johan van der Werf opvolgen, die sinds 2010 commissaris is bij Ordina. Over de benoeming van Princen wordt gestemd tijdens de algemene vergadering op 26 april 2018. 

Johan van der Werf, voorzitter van de raad van commissarissen, meldt in een persbericht het volgende: Ik ben verheugd met de voorgestelde komst van Caroline Princen in onze Raad van Commissarissen. Caroline Princen is een ervaren bestuurder en toezichthouder, ze heeft inzicht en ervaring in vele sectoren in Nederland en in de overheid. Caroline Princen heeft ook goede ervaring in werken met hoog gekwalificeerde medewerkers en op HR gebied en dat is voor Ordina van belang. De Raad van Commissarissen zal haar op 26 april 2018 met genoegen aan de Algemene Vergadering voorstellen.

Princen is vice-voorzitter van de raad van toezicht van het Universitair Medisch Centrum Utrecht, lid van de raad van commissarissen Royal Flora Holland en lid raad van toezicht van Filminstituut EYE. Tussen 2010 en 2017 was zij lid raad van bestuur van ABN Amro. 

Meer over Caroline Princen

Caroline Princen nieuwe bestuursvoorzitter Nuts Groep

Caroline Princen nieuwe bestuursvoorzitter Nuts Groep

Caroline Princen is benoemd tot bestuursvoorzitter van Nuts Groep. Zij start per 1 januari 2019 in haar nieuwe rol. 

Streefcijfer 30 procent vrouwen iets dichterbij

Streefcijfer 30 procent vrouwen iets dichterbij

Het aantal bedrijven dat het streefcijfer van 30 procent heeft gerealiseerd, is iets gegroeid. Dat meldt de bedrijvenmonitor 2016 vandaag.

Interview met Caroline Princen

Duurzaam leiderschap draait om maatschappelijke relevantie

Duurzaam leiderschap draait om maatschappelijke relevantie

Duurzaam leiderschap draait vooral om maatschappelijke relevantie. ‘Niet alleen met je eigen organisatie bezig zijn, maar voortdurend afstemming zoeken met andere stakeholders – en dan veel breder dan alleen de aandeelhouders.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook