Els de Groot chief risk officer Rabobank

Els de Groot chief risk officer Rabobank

19-10-2018 De raad van commissarissen van financieel dienstverlener Rabobank heeft bekendgemaakt Els de Groot voor te dragen als chief risk officer.

Els de Groot treedt hiermee ook toe tot de groepsdirectie van de Rabobank. Haar benoeming is onder voorbehoud van toetsing door toezichthouders en advisering van de ondernemingsraad, welke naar verwachting rond de jaarwisseling zijn afgerond.

De Groot volgt Petra van Hoeken op, die na de benoeming lid blijft van de North America Board of Directors van Rabobank.

Els de Groot vervulde tussen 1987 en 2003 diverse managementfuncties bij ABN Amro. Daarna is zij cfo van Van Lanschot en zelfstandig bestuursadviseur geweest, tot zij in 2012 aantrad als cfo van Schiphol Group. In 2017 legde zij deze functie neer. Momenteel is zij commissaris bij waterbedrijf Vitens en Beter Bed Holding.

Meer over Els de Groot

Twee commissarissen Beter Bed leggen functie neer

Twee commissarissen Beter Bed leggen functie neer

22-11-2018 Twee commissarissen van Beter Bed, Els de Groot (foto) en Ronald van der Vis, leggen per 4 december 2018 hun functie neer.

Els de Groot weg als CFO bij Schiphol

Els de Groot weg als CFO bij Schiphol

19-10-2016 De Groot vertrekt in het voorjaar van 2017 als CFO van Schiphol. Dat maakte de luchthaven op 19 oktober 2016 bekend.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook