Nieuwe CFO voor KPN

Nieuwe CFO voor KPN

03-07-2012 KPN heeft Eric Hageman benoemd tot CFO. De Raad van Commissarissen van KPN zal Hageman tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) officieel voordragen voor benoeming. Deze BAVA vindt waarschijnlijk in september 2012 plaats.  

Eric Hageman werkte tot nu toe nu op ad interim basis als CFO bij KPN, een functie die hij deelt met Steven van Schilfgaarde sinds het vertrek van Carla Smits-Nusteling in januari 2012.

Hageman was tevens CEO van KPN België. Daarvoor was hij bij KPN onder meer CFO van de divisie Mobile INternational, hoofd van de afdeling Mergers & Acquisitions en hoofd Investor Relations. Hij werkt sinds 2005 bij KPN. Hageman begon zijn carrière in Londen bij verschillende banken, waaronder ABN Amro en Deutsche Bank.

Steven van Schilfgaarde blijft tot de BAVA part-time CFO van KPN. Hij is tevens CEO Corporate Market Nederland.

Van Schilfgaarde en Hageman namen in januari de functie van CFO over van Carla Smits-Nusteling, die plotseling was opgestapt. Smits-Nusteling kon zich niet vinden in de nieuwe wijze van besluitvorming en aansturing van het bedrijf in de gewijzigde topstructuur, die eind 2011 was ingevoerd.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook