Fons van Westerloo in RvC De Persgroep

Fons van Westerloo in RvC De Persgroep

10-12-2012 Fons van Westerloo breidt zijn netwerk in de media nog maar eens uit. Hij wordt lid van de raad van commissarissen van De Persgroep Nederland.

Mediaman Van Westerloo
Fons van Westerloo is één van de meest invloedrijke mediamensen. Voorheen was hij onder meer CEO van RTL Nederland en van SBS Broadcasting, directeur van RTL 5 en adjunct-directeur van de AVRO.

Op dit moment is Van Westerloo onder meer voorzitter van de Stichting Raad voor de Journalistiek, lid van de raad van toezicht van omroep WNL, lid van de raad van toezicht van Radio Nederland Wereldomroep.

Overige functies
Naast functies binnen de media bekleedt Fons van Westerloo diverse andere toezichts- en adviesfuncties. Zo is hij lid van de raad van commissarissen van BinckBank, InShared (dochter Achmea) en De Lotto.

De Persgroep Nederland
De Raad van Commissarissen van De Persgroep Nederland bestaat op dit moment uit Arie Verberk, Pamela Boumeester, Ludwig Criel en Peter Dirks.

Persgroep-CEO Christian van Thillo vertelde onlangs aan Management Scope dat hij heilig gelooft in de kracht van de volgens velen ten dode opgeschreven papieren krant. Lees hier het interview met Van Thillo.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook