Geert-Jan van der Snoek wordt de nieuwe CEO van TMG

Geert-Jan van der Snoek wordt de nieuwe CEO van TMG

04-04-2014 TMG wil Geert-Jan van der Snoek benoemen tot CEO per 1 juli. Het wachten is nog op het advies van de Centrale Ondernemingsraad van TMG. Cees van Steijn, CEO ad interim, zal TMG per 1 mei verlaten.

Als de Centrale Ondernemingsraad het er mee eens is zal Geert-Jan van der Snoek met ingang van 1 juli 2014 de taken overnemen van Cees van Steijn, die op 1 mei vertrekt. In de tussentijd zal Fred Arp, CFO van TMG, de taken van de CEO waarnemen.

Loopbaan Van der Snoek
Van der Snoek is nu CEO van NDC mediagroep. Hij begon zijn carrière als marine officier en stapte in 1995 over naar het bedrijfsleven. Vanuit onder andere KPMG en Merx Enterprises leidde hij new business- en verandertrajecten in de mediawereld, de financiële wereld en de retail, onder andere bij Schuitema en Getronics.

 

 

Michiel Boersma
President-commissaris Michiel Boersma prijst in het persbericht de ervaring van Van der Snoek in financieel- en verander-management. 'Als adviseur en als ondernemer was hij betrokken bij onder andere PCM (tegenwoordig De Persgroep), NRC, enkele internet-initiatieven en radio- en tv-stations, waaronder Veronica. Hij heeft bovendien een sterke focus op veranderend consumentengedrag.'

Centrale Ondernemingsraad
Het advies van de Centrale Ondernemingsraad van TMG met betrekking tot de benoeming, naar aanleiding van artikel 30 van de Wet op de ondernemingsraden, wordt op korte termijn verwacht.

Gedelegeerd commissaris
Conform de eerder gemaakte afspraken zal de heer Boersma terugtreden als gedelegeerd commissaris zodra de heer van de Snoek is aangetreden.

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook