Gert van de Weerdhof opvolger Paul Nijhof bij RFS Holland

Gert van de Weerdhof opvolger Paul Nijhof bij RFS Holland

08-08-2013 De raad van commissarissen van RFS Holland wil Gert van de Weerdhof benoemen tot ceo van RFS Holland Holding en wehkamp.nl. Hij volgt op 9 september Paul Nijhof (foto) op.

Gert van de Weerdhof was tot eind juli werkzaam als Chief Retail Officer bij modemerk Esprit. Daarvoor was hij 6 jaar actief binnen Pearle Europe waarin hij functies bekleedde als Vice President en CEO.

Paul Nijhof
Van de Weerdhof volgt Paul Nijhof op eind juni de organisatie heeft verlaten. Nijhof blijft wel aandeelhouder. RFS Holland Holding is de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Lacent B.V., Create2fit en Fonq.nl.

RvC
Ad Scheepbouwer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van RFS, is verheugd dat Van de Weerdhof bereid is om RFS en wehkamp.nl te gaan leiden. 'Wij zijn ervan overtuigd dat hij, met zijn kennis en ervaring, een belangrijke rol zal spelen bij het realiseren van onze groeistrategie.'

Lees verder:
> Interview met Paul Nijhof

Meer over Gert van de Weerdhof

Een van de jongste mannen in de Top-100 Commissarissen: Gert van de Weerdhof

Een van de jongste mannen in de Top-100 Commissarissen: Gert van de Weerdhof

17-12-2019 Hij is niet de jongste man in de Management Scope Top-100 Commissarissen, maar wel de jongste nieuw binnengekomen man. Hij bouwde snel een mooie toezichtsportefeuille op, en kwam dit jaar op nummer 60 binnen.

Gert van de Weerdhof commissaris bij Ctac

Gert van de Weerdhof commissaris bij Ctac

28-03-2017 Gert van de Weerdhof wordt commissaris bij business- en cloudintegrator Ctac. Over zijn benoeming zal op de aandeelhoudersvergadering van 10 mei 2017 worden gestemd.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook