Han Fennema voorzitter KVGN

26-09-2016

Han Fennema voorzitter KVGN

Fennema is de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Gasfabrikanten in Nederland (KVGN). Hij volgt Gertjan Lankhorst op.

Han Fennema, CEO van Gasunie, is de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Gasfabrikanten in Nederland. Hij volgt daarmee Gertjan Lankhorst, CEO van GasTerra, op. Hij was voorzitter vanaf 2012, en zijn bestuurstermijn liep af.

Fennema over zijn nieuwe positie: “De energievoorziening in Nederland verandert. Als gassector zijn we bezig om samen met andere betrokkenen onze rol in de energietransitie vorm te geven. We zien het als onze verantwoordelijkheid om samen met anderen de overgang naar een CO2-vrije energievoorziening mogelijk te maken. We willen samen met de overheid bekijken hoe we ook de beschikbare gasreserves en de bestaande infrastructuur hiervoor het beste kunnen inzetten."

Meer over Han Fennema

Han Fennema nieuwe topman Gasunie

Han Fennema nieuwe topman Gasunie

Han Fennema is door de Minister van Financiën benoemd tot CEO van Gasunie. Hij zal de functie per 1 maart 2014 vervullen.

Interview met Han Fennema

Transitie van de energiemarkt; het verbeterprogramma

Transitie van de energiemarkt; het verbeterprogramma

De liberalisering van de energiemarkt gaat gepaard met de nodige kinderziekten. Nieuwe spelers op de markt hebben het moeilijk en er is dringend behoefte aan een beter werkend kleinverbruikersmodel. De sector werkt aan een verbeterprogramma.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook