Wereldhave CEO Hans Pars benoemd tot commissaris Vesteda

30-03-2012

Wereldhave CEO Hans Pars benoemd tot commissaris Vesteda

Hans Pars, CEO van Wereldhave, is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Vesteda Groep. Dat heeft Vesteda, een vastgoedbeleggingsfonds uit Maastricht, op 30 maart bekend gemaakt.

 

Raad van Commissarissen Vesteda
Met de komst van Hans Pars bestaat de Raad van Commissarissen van Vesteda uit vijf leden. Naast Pars zijn dit Kees de Boo (voorzitter), John de Die, Charlotte Insinger en Peter Kok.

Wisselingen bij Vesteda
Niet alleen de samenstelling van de Raad van Commissarissen is gewijzigd. Per 1 april zal ook de statutaire directie anders zijn. Arjan Schakenbos, CEO sinds februari 2011 en Luurt van der Ploeg, directeur sinds 2010, vormen per die datum tezamen de directie.

De andere twee directieleden, Nico Mol en Onno Breur, treden af.

Hans Pars
Ir. Hans Pars (49) is sinds 2009 CEO van Wereldhave NV. Daarvoor werkte hij ondermeer als CIO (Chief Investment Officer) bij VastNed Groep en in diverse management functies bij Rodamco Europe en Stichting Pensioenfonds Hoogovens. Hij is tevens lid van de Management Board van Epra, de European Public Real Estate Association.

Meer over Hans Pars

CEO Wereldhave Hans Pars stapt per direct op

CEO Wereldhave Hans Pars stapt per direct op

Hans Pars, CEO van Wereldhave, stapt per direct op. Dat heeft Wereldhave tijdens de presentatie van de tweedekwartaalcijfers bekend gemaakt.

Hans Pars, CEO Wereldhave: de overheid kan verduurzaming snelheid geven

Hans Pars, CEO Wereldhave: de overheid kan verduurzaming snelheid geven

Hans Pars in gesprek met Felix Gruijters van NUON. De overheid mag de regie veel strakker voeren als het gaat om de verduurzaming van vastgoed, vindt bestuursvoorzitter Hans Pars van Wereldhave. ‘De overheid heeft een grote klont boter op het hoofd.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook