CEO Wereldhave Hans Pars stapt per direct op

23-07-2012

CEO Wereldhave Hans Pars stapt per direct op

Hans Pars, CEO van Wereldhave, stapt per direct op. Dat heeft Wereldhave tijdens de presentatie van de tweedekwartaalcijfers bekend gemaakt.

De taken van Pars worden tijdelijk overgenomen door Dirk Anbeek, thans CFO van het vastgoedfonds. Herman van Everdingen, lid van de Raad van Commissarissen van Wereldhave, neemt tijdelijk zitting in het bestuur.

Hans Pars
Hans Pars was sinds 2009 CEO van Wereldhave. Hij was afkomstig van concurrent VastNed Groep, waar hij vijf jaar lang Chief Investment Officer was. Daarvoor werkte hij onder meer bij Rodamco Europe, Zadelvast Beheer en Stichting Pensioenfonds Hoogovens.

Pars is op dit moment tevens commissaris bij woningcorporatie Vesteda.

Wereldhave heeft geen reden voor het vertrek van Pars bekend gemaakt. Het vastgoedfonds presenteerde over het tweede kwartaal teleurstellende cijfers. Vooral Amerikaans vastgoed en Britse shopping centres zijn in waarde gedaald en drukten de winst.

De Raad van Commissarissen van Wereldhave wil zo spoedig mogelijk met meer informatie komen over de opvolging van Hans Pars.

Lees ook:
Interview met Hans Pars: 'De overheid kan verduurzaming snelheid geven'

Meer over Hans Pars

Wereldhave CEO Hans Pars benoemd tot commissaris Vesteda

Wereldhave CEO Hans Pars benoemd tot commissaris Vesteda

Hans Pars, CEO van Wereldhave, is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Vesteda Groep. Dat heeft Vesteda, een vastgoedbeleggingsfonds uit Maastricht, op 30 maart bekend gemaakt.

 

Hans Pars, CEO Wereldhave: de overheid kan verduurzaming snelheid geven

Hans Pars, CEO Wereldhave: de overheid kan verduurzaming snelheid geven

Hans Pars in gesprek met Felix Gruijters van NUON. De overheid mag de regie veel strakker voeren als het gaat om de verduurzaming van vastgoed, vindt bestuursvoorzitter Hans Pars van Wereldhave. ‘De overheid heeft een grote klont boter op het hoofd.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook