Henk Rottinghuis en Sietze Hepkema nieuwe commissarissen RBS

Henk Rottinghuis en Sietze Hepkema nieuwe commissarissen RBS

27-08-2010 Royal Bank of Scotland Nederland (RBS) heeft Henk Rottinghuis en Sietze Hepkema aangesteld als nieuwe leden van de raad van commissarissen.

Sinds 1993 was Henk Rottinghuis werkzaam bij PON Holding, Nederlands grootste niet-beursgenoteerde automobielimporteur. Daar groeide Rottinghuis uit van managing director tot lid van de raad van bestuur. In 2002 werd hij benoemd tot CEO van PON.

Henk Rottinghuis
In april van dit jaar trad Rottinghuis af als CEO van de automobielimporteur. Als paardensportliefhebber is hij momenteel actief als president bij Fédération Equestre Internationale (FEI), een organisatie die wereldwijd paardenwedstrijden verzorgt.

Sietze Hepkema
Na een opleiding aan de Harvard Law School kwam Sietze Hepkema in dienst bij Loeff Claeys Verbeke. In 2000 begon hij als advocaat en compagnon bij Allen & Overy, waar hij zich heeft toegelegd op internationaal ondernemingsrecht en corporate finance transacties.

Royal Bank of Scotland
RBS meldt dat het Rottinghuis en Hepkema heeft benoemd tot leden van de raad van commissarissen, vanwege hun 'nationale en internationale ervaring', aldus de bank.

Lees ook:
> Biografie Sietze Hepkema
> Biografie Henk Rottinghuis
> Henk Rottinghuis commissaris Blokker

Interview met Henk Rottinghuis

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

17-02-2021 Voor veel grote bedrijven was de beurs altijd de belangrijkste toegang tot kapitaal en internationale expansie. De laatste decennia is er veel veranderd voor beursgenoteerde bedrijven. Dat roept de vraag op in welke gevallen een beursnotering de voorkeur verdient in vergelijking met andere bedrijfsmodellen. Wat vinden gelouterde commissarissen ervan?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook