Jan Hommen weer president-commissaris Ahold

Jan Hommen weer president-commissaris Ahold

02-04-2015 Hommen neemt per direct de functie van voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Ahold na een periode van driekwart jaar weer op zich.

KPMG
Jan Hommen, voormalig topman van ING, legde in juni vorig jaar zijn functie bij Ahold tijdelijk neer, omdat hij CEO werd van advies- en accountantsbureau KPMG. Hommen zal de aankomende Vergadering van Aandeelhouders van Ahold op 15 april 2015 weer voorzitten.

Interim president-commissaris
Rob van den Bergh vervulde vanaf juni 2014 op interim basis de functie van president-commissaris. Van den Bergh blijft lid van de Raad van Commissarissen, als voorzitter van de Remuneratiecommissie en als lid van de Selectie- en
benoemingscommissie.

Lees ook
>
Nieuwsbericht over benoeming Hommen als CEO bij KPMG
>
Nieuwsbericht over tijdelijke benoeming Van den Bergh bij Ahold


Meer over Jan Hommen

Jan Hommen chairman BlackRock Nederland

Jan Hommen chairman BlackRock Nederland

30-01-2018 Jan Hommen wordt 'chairman' van BlackRock Nederland. Hij zal in deze functie voornamelijk een adviserende rol innemen, waarbij hij BlackRock Amsterdam bijstaat in het contact met klanten en toezichthouders.

Jan Hommen president-commissaris bij VolkerWessels

Jan Hommen president-commissaris bij VolkerWessels

31-03-2017 VolkerWessels benoemt Jan Hommen tot president-commissaris. Hij neemt de functie van Henry Holterman over, die actief blijft binnen de raad als vicevoorzitter.  

Interview met Jan Hommen

Dick Boer en Jan Hommen in gesprek over samenwerking

Dick Boer en Jan Hommen in gesprek over samenwerking

25-01-2017 Al een paar keer waren fusiegesprekken tussen Ahold en Delhaize afgeketst. Afgelopen zomer geschiedde het dan toch: de twee retailreuzen fuseerden. Ceo Dick Boer en toenmalig rvc-voorzitter Jan Hommen blikken terug. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook