Jeanine van der Vlist naar Alcatel-Lucent Nederland

Jeanine van der Vlist naar Alcatel-Lucent Nederland

17-09-2009 Jeanine van der Vlist zal uiterlijk per 1 november beginnen als Country Managing Director van Alcatel-Lucent Nederland. Zij stapt over van Worldmax, waar zij de functie van CEO had. Bij Alcatel-Lucent volgt zij Coert de Boer op, die een andere functie binnen het Franse bedrijf krijgt.

Jeanine van der Vlist moet de Franse telecomprovider helpen met het verstevigen van de concurrentiepositie in Nederland. Bij Worldmax heeft zij zich tot nu toe gericht op het aanleggen van een draadloos Wimax netwerk. Het bedrijf was de eerste provider van een wireless-netwerk.
Lees ook:
> Worldmax introduceert draadloos Wimax-netwerk
> Interview Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter Tergooiziekenhuizen
> Ben Verwaayen gaat Alcatel-Lucent leiden
> Alcatel-Lucent: 3,89 miljard euro verlies 4e kwartaal
> Biografie Jeanine van der Vlist

Meer over Jeanine van der Vlist

Jeanine van der Vlist lid raad van bestuur DPG Media Group

Jeanine van der Vlist lid raad van bestuur DPG Media Group

04-02-2020 DPG Media Group, het moederbedrijf van DPG Media Nederland, kondigt op 28 januari 2020 aan dat Jeanine van der Vlist toetreedt als non-executive lid van de raad van bestuur, evenals Bernadette de Bethune. 

Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

Jeanine van der Vlist cco Eurofiber Group

09-01-2019 Jeanine van der Vlist is toegetreden tot de raad van bestuur van Eurofiber Group. Zij gaat de functie van chief commercial officer vervullen. 

Interview met Jeanine van der Vlist

Transfer talks

Transfer talks

17-05-2018 Niet ratio, maar buikgevoel blijkt de beste due diligence voor die aangeboden topfunctie bij een ander bedrijf. Drie overstappers over het telefoontje van de headhunter en hun onboarding daarna: ‘Tijdens mijn carrière heb ik één verkeerde keuze gemaakt en dat wilde ik niet nog een keer.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook