John Caris topman van Roto Smeets verlaat drukkerij

John Caris topman van Roto Smeets verlaat drukkerij

02-12-2010 John Caris, topman van Roto Smeets, gaat per 1 januari 2011 de drukkerij verlaten. Wie Caris dan gaat opvolgen is nog niet bekend.

De voorzitter van de Raad van Commissarissen Rudolf Huyzer zal samen met Roto Smeets bestuurder Bernard van der Heijden tijdelijk John Caris plaats vervangen als CEO van de drukkerij.

Roto Smeets verrast
Het vertrek van John Caris komt voor Roto Smeets als een verassing. De CEO maakt gebruik van de mogelijkheid om vervroegd uit dienst te treden.

John Caris loopbaan
Sinds juni 2006 stond John Caris aan het hoofd van Roto Smeets. Daarvoor was hij onder meer werkzaam voor drukkerij Em. de Jong en Thomas de La Rue, de Britse waardedrukkerij.

Bod van Printing Holding
Het grafische concern laat weten dat het na de overname van Roto Smeets door Printing Holding een nieuwe topman zal aanwijzen.

Riva Investments
Op 8 september 2008 bracht Riva Investments via Printing Holding een bod uit op Roto Smeets van 14 euro per aandeel. Dit bod waardeert de drukkerij uit Deventer op 46,2 miljoen euro. Met de schuld van 78 miljoen euro zou het totale bod van Riva uitkomen op 124,2 miljoen euro.

Overname Roto Smeets
Aandeelhouders van Roto Smeets hebben ook de optie om te kiezen voor een certificaat van een aandeel in het kapitaal van Printing Holding. Zowel de Raad van Bestuur als de Raad van Commissarissen bij Roto Smeets steunen het bod.

Lees ook:

> Biografie John Caris
> Roto Smeets Group CFO Edwin Bouwman stapt op
> Biografie Edwin Bouwman, oud-CFO Roto Smeets

> Raad van bestuur Roto Smeets


Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook