CSU krijgt nieuwe CEO

CSU krijgt nieuwe CEO

14-08-2012 John van Hoof wordt per 1 september de nieuwe CEO van schoonmaakbedrijf CSU. Van Hoof volgt Frie van Hulten op, die met pensioen gaat.

John van Hoof is op dit moment CEO van Tinguely Netwerk, een groep bedrijven die zich richt op duurzame inzetbaarheid van personeel. Tinguely Netwerk is onderdeel van Zorg voor de Zaak, voorheen Maetis, waarvan Van Hoof zes jaar CEO is geweest. Daarvoor was hij enkele jaren CFO bij ISS en is hij werkzaam geweest bij Campina en Peat Marwick Nederland.

John van Hoof was tevens commissaris bij AAG, AAG Beheer en Forta Groep.

Pensionerend CEO Frie van Hulten heeft 12 jaar aan het roer gestaan van CSU. Onder zijn leiding groeide CSU in de afgelopen 12 jaar van ca. € 100 miljoen naar € 300 miljoen omzet en behaalde het bedrijf solide resultaten.

In 2011 deden geruchten de ronde over een mogelijke overname van het schoonmaakbedrijf. Van Hulten ontkende deze verhalen echter en meldde dat de familie Van der Heijden graag nog jarenlang eigenaar wil blijven.

Lees ook:
> Interview met Frie van Hulten, CEO van CSU: 'Aandacht is het sleutelwoord bij maatschappelijk verantwoord ondernemen'

Meer over John van Hoof

CSU wint de Koning Willem 1 Prijs 2020

CSU wint de Koning Willem 1 Prijs 2020

25-11-2020 Op 25 november 2020 ontving CSU de Koning Willem 1 prijs. In de Beurs van Berlage reikte Koningin Máxima als erevoorzitter de prijs uit aan John van Hoof, voorzitter van het bedrijf. Via een openbare livestream volgden ruim duizend mensen het event.

Interview met John van Hoof

John van Hoof (CSU): 'Wat wij doen is het ultieme mensenwerk'

John van Hoof (CSU): 'Wat wij doen is het ultieme mensenwerk'

15-12-2020 In de schoonmaakbranche was de stofzuiger lange tijd de grootste innovatie, samen met het microvezeldoekje. CSU-ceo John van Hoof kon er niet over uit en moderniseerde de onderneming, zodat schoonmakers nu op basis van data werken. Zijn vooruitstrevendheid levert het schoomaakconcern de Koning Willem I Prijs op. ‘Er was veel weerstand, zowel intern als extern.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook