Joost Otterloo naar Spencer Stuart

Datum: 11-10-2016

Joost Otterloo naar Spencer Stuart

Otterloo wordt per 1 november 2016 consultant bij Spencer Stuart. Hij was Chief People Officer bij TNT Express, totdat dat bedrijf werd overgenomen door FedEx.

Joost Otterloo wordt consultant bij Spencer Stuart. Hij zal zich gaan richten op de sport- en industriële sector. Hiervoor was hij Chief People Officer bij TNT Express, totdat dat bedrijf werd overgenomen door FedEx. Bij die overname was Otterloo ook actief betrokken.


Voor zijn positie bij TNT Express was Otterloo CEO van De Lotto. Daarvoor bekleedde hij (management)posities bij PwC, Unilever en CSM.

Rob Miesen, Office Manager Spencer Stuart Amsterdam: 'Joost Otterloo brengt Spencer Stuart en onze nationale en internationale klanten ervaring en een internationaal netwerk waar wij ons voordeel mee gaan doen. Joost is een teamplayer met CEO- en HR-expertise en ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. Dit is een bijzondere combinatie, die hoogst welkom is in de top van de internationale searchmarkt en die ons ook zal helpen om in Nederland te blijven groeien.'

Joost Otterloo

  • Consultant Spencer Stuart