Jos Andeweg

Geen recente functie bekend bij de redactie

Jos Andeweg

Persoonlijk

Naam: Jos Andeweg

Geboortejaar: 1953

Nationaliteit: Nederlandse

Huidige functies Jos Andeweg

2014 - heden Geen recente functie bekend bij de redactie

Loopbaan Jos Andeweg

2001 - 2014 Lid Raad van Bestuur, Unit4, Benelux
1997 - 2014 Lid Board of Directors, Unit 4
1985 - 1996 Werkzaam in diverse managementfuncties , Unit 4

Opleiding Jos Andeweg

Advanced Management Program, INSEAD Business School

Overige vermeldingen


Jos Andeweg was lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse software-onderneming Unit4. Ook geeft hij als directeur leiding aan de Benelux tak en de Unit4 Agresso activiteiten in Frankrijk.

Tevens was Jos Andeweg bij Unit4 verantwoordelijk voor het HR-management. Unit4 is een van de marktleiders in Nederland op het gebied van HR- & payroll-oplossingen: maandelijks ontvangen ruim drie miljoen Nederlanders hun salaris met behulp van Unit4-software.

In april 2011 werden de HR-activiteiten van de bedrijfssoftwareleverancier ondergebracht in een nieuwe werkmaatschappij: Unit4 HR Solutions. Andeweg verwachtte met de integratie van de HR- en payroll-activiteiten te kunnen groeien van drie miljoen naar vier miljoen verloningen per maand.

‘Unit4 HR Solutions richt zich op bedrijven uit uiteenlopende branches, van zakelijke dienstverlening tot retail en van de zorgsector tot het onderwijs, waarbij we op dit moment veel groei verwachten in het onderwijssegment’, aldus Jos Andeweg in een reactie op de integratie.

Andeweg kwam in 1985 in dienst bij Unit4 als Hoofd Training. Daarna vervulde hij verschillende managementfuncties in zowel binnen- als buitenland.

Trivia


Jos Andeweg ondersteunt graag lokale initiatieven. Op uitnodiging van KidsRight bezocht hij als founder hij op eigen kosten het kindslavenproject in India.