Just Spee nieuwe CEO Endemol Group

Just Spee nieuwe CEO Endemol Group

11-04-2012 Just Spee is benoemd tot de nieuwe CEO van Endemol Group. Marco Bassetti, president van Endemol, is afgetreden. Dat heeft Endemol dinsdag 10 april 2012 bekend gemaakt.

Herstructurering Endemol Group
Just Spee was sinds 2010 Chief Financial Officer van Endemol Group. Sinds juni 2011 had hij de leiding over de organisatie, samen met de gisteren afgetreden Marco Bassetti, nadat Ynon Kreiz was afgetreden.

Spee en Basetti hebben samen een herstructureringsprogramma opgezet om Endemol Group weer financieel gezond te krijgen. Volgens Endemol is de herstructurering in een afsluitende fase beland. Spee zal onder andere gaan bouwen aan een nieuw Executive Team.

Just Spee
Voordat Spee bij Endemol aan de slag ging, was hij 5 jaar lang Managing director van Alvarez & Marsal Europe. Daarvoor werkte hij achtereenvolgens Finance manager bij Procter & Gamble, Finance director bij Rothmans en als CFO van de Specialty Products divisie van Philips.

Meer over Just Spee

Just Spee treedt af als CEO Stage Entertainment

Just Spee treedt af als CEO Stage Entertainment

20-09-2016 Spee treedt om gezondheidsredenen in 2017 af als ceo van Stage Entertainment, en wordt er president-commissaris. Dat meldde Stage in een persbericht.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook