Dorrepaal en Jonkman nieuwe commissarissen Grontmij

Dorrepaal en Jonkman nieuwe commissarissen Grontmij

20-11-2012 Grontmij is voornemens twee nieuwe commissarissen te benoemen: Karin Dorrepaal en André Jonkman. Zij zullen tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei 2013 worden voorgedragen voor benoeming.

Grontmij heeft tevens bekend gemaakt dat Philipe Montagner, lid van de raad van commissarissen, per direct aftreedt wegens gezondheidsredenen.

Met de benoeming van Karin Dorrepaal en Andre Jonkman voegt Grontmij een medicus/management consultant en een financieel expert toe aan de raad van commissarissen. Grontmij wil hiermee de diversiteit van de raad vergroten.

Karin Dorrepaal
Management adviseur Karin Dorrepaal begon haar carrière in 1990 bij Booz Allen & Hamilton. Tien jaar later vertrok zij daar als vice-president van Nederland, om bij Schering AG (thans Bayer Schering Pharma) lid van het executive committee te worden. In 2006 verliet zij de Duitse farmagigant.

Op dit moment heeft Dorrepaal haar eigen adviesbureau en is zij commissaris bij Cryo-Save Group, MDxHealth, Gerrisheimer en Paion.

André Jonkman
Andre Jonkman is Chief Financial Officer (CFO) bij Fugro, dat onlangs zijn CEO zag vertrekken. Jonkman werkt al sinds 1988 bij de bodemonderzoeker. Daarvoor, in de jaren '70 en '80 werkte Jonkman bij KPMG.

Andre Jonkman is ook commissaris bij Dietsmann.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook