Commissaris Kees Wiechers van BAM Groep treedt af

Commissaris Kees Wiechers van BAM Groep treedt af

07-02-2012 Kees Wiechers, commissaris bij BAM Groep, treedt in april dit jaar af. Dat heeft de koninklijke bouwgroep bekend gemaakt.

Kees Wiechers
Kees Wiechers is sinds 1999 lid van de Raad van Commissarissen bij BAM Groep. Van 2004 tot 2007 was hij vice-voorzitter, van 2007 tot 2011 voorzitter van de Raad van Commissarissen. In april 2011 is het voorzitterschap overgenomen door Peter Elverding.

De 70-jarige Kees Wiechers is oud-CEO van energiebedrijven Essent en PNEM-MEGA Groep, een voorloper van Essent. Op dit moment is Wiechers tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen van Brabant Life Sciences Seed Fund, lid van de Algemene Energieraad en voorzitter Commissie van deskundigen benchmarking nucleaire veiligheid KCB.

Geen opvolger Wiechers
Voor de positie van de Kees Wiechers in de Raad van Commissarissen wordt geen vervanger gezocht. In 2011 is zijn termijn met 1 jaar verlengd om het voorzitterschap goed te kunnen overdragen op Peter Elverding. 

BAM Groep draagt wel een opvolger voor voor de eveneens vertrekkende commissaris Jan Dekker. BAM wil Harrie Noy, de vertrekkende CEO van Arcadis benoemen.

Lees ook:
> Harrie Noy voorgedragen als commissaris BAM
> Harrie Noy treedt terug als CEO Arcadis
> Jan Dekker treedt af als commissaris BAM
> cv Kees Wiechers

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook