Mariëtte Doornekamp nieuwe commissaris Westland Kaas Groep

Mariëtte Doornekamp nieuwe commissaris Westland Kaas Groep

20-06-2012 Mariëtte Doornekamp is per 18 juni 2012 lid van de raad van commissarissen van Westland Kaas Groep. De raad van commissarissen van het familiebedrijf heeft daarmee weer vijf leden, na het eerdere vertrek van Henk Westland in april van dit jaar.  

Topvrouw Doornekamp
Mariëtte Doornekamp-Rijkers volgt bij Westland Kaas Groep Henk Westland op, die in april afscheid heeft genomen. Zij is tevens bestuurslid bij ABP, vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van Menzis en lid van de Raad van Commissarissen van Conclusion en Zorgpunt. Dankzij deze functies is zij een van de meest invloedrijke zakenvrouwen van Nederland. In de Top-50 Machtigste Vrouwen van Management Scope staat zij op plaats 18.

Mariëtte Doornekamp was voorheen onder meer directeur van Velocity Capital, CFO van MCB en CFO van Damen Shipyards.

Henk Westland
De afgezwaaide commissaris Henk Westland is voormalig directeur van de Westland Kaas Groep. Hij is een van de vijf zonen van de oprichter van Westland Kaas en de vader van de huidige algemeen directeur, Henny Westland.

De Raad van Commissarissen van Westland Kaas Groep bestaat naast Mariëtte Doornekamp uit F. van Wegen, A. Pasman en R. Westland.

Lees ook:
>> Henny Westland van Westland Kaas Groep over innovatief ondernemerschap

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook