Marjan Trompetter nieuwe commissaris Rabobank

Marjan Trompetter nieuwe commissaris Rabobank

29-09-2015 Bedrijfseconoom Trompetter is benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank.

Achtergrond
Marjan Trompetter is sinds 2006 betrokken bij Rabobank, onder meer als commissaris van Rabobank Noordwest-Veluwe. Momenteel bekleedt Trompetter toezichthoudende functies bij Ziekenhuis Rijnstate, Rode Kruis Ziekenhuis, GGZ Friesland en het Leger des Heils. Trompetter is directeur van een consultancy-bedrijf en is als docent organisatiekunde verbonden aan de VU Amsterdam.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Wout Dekker laat weten verheugd te zijn met de benoeming van Marjan Trompetter als lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank. 'Met de komst van Marjan Trompetter in de raad van commissarissen halen we een expert binnen op het gebied van organisatiekunde en we zetten weer een goede stap voorwaarts in ons streven naar een gebalanceerde samenstelling van onze raad van commissarissen', aldus Dekker.

Meer over Marjan Trompetter

Marjan Trompetter nieuwe voorzitter rvc bij Rabobank

Marjan Trompetter nieuwe voorzitter rvc bij Rabobank

27-09-2021 Op 27 september 2021 heeft Rabobank bekendgemaakt dat Marjan Trompetter de nieuwe voorzitter wordt van de raad van commissarissen. Zij neemt het stokje over van Ron Teerlink, die zijn twee termijnen heeft voldaan.

Interview met Marjan Trompetter

Janine Vos en Marjan Trompetter (Rabobank) zoeken naar nieuwe competenties

Janine Vos en Marjan Trompetter (Rabobank) zoeken naar nieuwe competenties

01-11-2018 In het transformatieproces van Rabobank Groep speelt het menselijk kapitaal zowel bij de raad van commissarissen als de groepsdirectie een belangrijke rol. Commissaris Marjan Trompetter en chro Janine Vos vertellen over hun gezamenlijke zoektocht naar nieuwe competenties voor hun strategische ambities. ‘Het gaat om vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook