Mark Bloom wordt CTO bij Aegon

Mark Bloom wordt CTO bij Aegon

06-01-2016 Op 5 januari 2016 maakte Aegon bekend dat Bloom is benoemd als nieuwe Chief Technology Officer bij het bedrijf.

Opvolger
De benoeming van Mark Bloom als CTO bij Aegon zal ingaan per 1 februari 2016. Met de benoeming volgt Bloom Brenda Clancy op, die na een carrière van 39 jaar bij het bedrijf met pensioen gaat. President-directeur Alexander Wynaendts laat weten Clancy dankbaar te zijn voor de opbouw van de wereldwijde technologiefunctie binnen Aegon. 'Brenda heeft gedurende haar loopbaan bij Aegon en Transamerica een zeer waardevolle bijdrage geleverd, waaronder de vorming van een effectief wereldwijd IT model', aldus Wynaendts.

Technologie
Mark Bloom was vanaf 2007 werkzaam bij Citigroup, waar hij diverse leidinggevende posities op het gebied van technologie vervulde. Volgens CEO Alexander Wynaendts is de rol van Bloom essentieel voor zowel de uitvoering van de bedrijfsstrategie als voor de verdere digitalisering van klantencontact. 'Mark wordt gewaardeerd in de sector en hij heeft zijn sporen verdiend met het opbouwen van werkelijk vernieuwende en klantvriendelijke digitale oplossingen. Zijn ervaring met financiën en technologie zal van grote waarde zijn voor ons bedrijf.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook