Michiel Boersma wordt commissaris TMG

Michiel Boersma wordt commissaris TMG

15-06-2011 Michiel Boersma, voormalig CEO van Essent, is door Telegraaf Media Groep (TMG) voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC).

Dat maakt het mediabedrijf woensdag 15 juni 2011 bekend. Michiel Boersma is de beoogd opvolger van Hans Weenen, die sinds 1980 lid van de RvC van TMG was.

Hans Weenen
Hoewel de zittingstermijn van Weenen formeel tot april 2012 liep, besloot hij vorig jaar augustus vervroegd uit te treden. Hij was de langstzittende commissaris bij TMG.

Michiel Boersma
TMG heeft de 54-jarige Boersma benoemd als commissaris vanwege zijn brede bestuurlijke ervaring in en kennis en kunde van het bedrijfsleven, zo meldt de onderneming in het persbericht.

Loopbaan Boersma
Van 2003 tot 2009 was Michiel Boersma bestuursvoorzitter van energiebedrijf Essent. Thans is hij voorzitter van de RvC van Prorail en KEMA.

TMG
De benoeming van Michiel Boersma moet nog worden goedgekeurd tijdens de buitengewone vergadering van aandeelhouders van TMG op 30 augustus 2011.

Lees ook:
> CV Michiel Boersma, beoogd commissaris TMG
> Profiel Hans Weenen, voormalig commissaris TMG
> Hans Weenen eerder weg als commissaris TMG

> Raad van Bestuur & Raad van Commissarissen TMG
> Raad van Bestuur & Raad van Commissarissen ProRail

Meer over Michiel Boersma

Boersma treedt terug als commissaris bij meerdere bedrijven

Boersma treedt terug als commissaris bij meerdere bedrijven

21-04-2017 Michiel Boersma treedt terug uit de Raad van Commissarissen van PostNL, Avantium en TMG. Boersma treedt wegens persoonlijke omstandigheden terug.

Michiel Boersma nieuwe voorzitter RvC Avantium

Michiel Boersma nieuwe voorzitter RvC Avantium

16-12-2016 Chemisch technologiebedrijf Avantium heeft Michiel Boersma benoemd als voorzitter van zijn Raad van Commissarissen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook