Grontmij krijgt nieuwe topstructuur

Grontmij krijgt nieuwe topstructuur

12-06-2013 Onder de raad van bestuur van Grontmij komt een Executive Committee om het beslissingsproces te versterken en de uitvoering van de 'Back on Track' strategy te versnellen. CEO Michiel Jaski zal het Executive Committee voorzitten.  

Het Executive Committee van Grontmij bestaat uit zes leden, twee leden uit de raad van bestuur en vier landenmanagers. Naast CEO Michiel Jaski en CFO Frits Vervoort bestaat het Executive Committee uit: Ina Brandes (Duitsland), John Chubb (Verenigd Koninkrijk), Ton de Jong (Nederland) en Søren Larsen (Denemarken).

Op de agenda
De nieuwe structuur geeft een sterktere verbinding tussen de raad van bestuur en de business. Op de agenda staat onder meer het verder ontwikkelen van de programma's die het gehele concern aangaan, zoals  Operational Excellence, People strategy, Client First  en IT.

 

Aftreden Gert Dral
Als gevolg van de nieuwe structuur zal Gert Dral, die meer dan 37 jaar bij het bedrijf werkt, per 15 juni aftreden als lid van de raad van bestuur. Om zijn taken goed over te dragen blijft hij betrokken tot het eind van het jaar. De raad van bestuur bestaat nu uit Michiel Jaski en Frits Vervoort.

Lees verder:
> Jaski nieuwe CEO Grontmij
> Interview Ton Büchner over Executive Committee
> Analyse over Executive Committee

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook