Diageo CEO Paul Walsh wordt voorzitter benoemingscommissie Unilever

Datum: 02-03-2011

Diageo CEO Paul Walsh wordt voorzitter benoemingscommissie Unilever

Diageo CEO Paul Walsh zal met het vertrek van Jeroen van der Veer bij Unilever promoveren van lid naar voorzitter van de Benoemingscommissie en Remuneratiecommissie van het levensmiddelenconcern.

Naast voorzitter van Unilever's Benoemingscommissie en Remuneratiecommissie is Paul Walsh sinds 2009 actief als niet-uitvoerend lid van de Raden van Bestuur van de onderneming.

Paul Walsh, CEO Diageo
Walsh werd in 2000 benoemd tot CEO van Diageo, een beursgenoteerde onderneming op het gebied van bier, wijn en gedestilleerde dranken.

‘Decade of Excellence Award'
Als topman van multinational Diageo ontving Paul Walsh de ‘Decade of Excellence Award' voor zijn grote verdiensten bij het uitbouwen van Diageo tot een succesvolle internationaal bedrijf.

Opvolger Jeroen van der Veer
Wanneer Paul Walsh tijdens de aandeelhoudersvergadering van Unilever in mei herkozen wordt als commissaris zal hij Jeroen van der Veer opvolgen als voorzitter van de Remuneratiecommissie en de Benoemingscommissie.

Kees Storm, vicevoorzitter Unilever
Tijdens deze AVA zal ook de benoeming van Kees Storm als vice-voorzitter en senior-lid van de Raad van Commissarissen van Unilever ter goedkeuring worden voorgelegd aan de aandeelhouders van het levensmiddelconcern.

Lees ook:
> Jeroen van der Veer stopt bij Unilever als vicevoorzitter
> Kees Storm voorgedragen als vicevoorzitter en senior-lid Unilever
> Loek Sibbing nieuwe topman vermogensbeheerder Unilever