Paul Zincken directeur nieuwe zorgtak Ctac

Paul Zincken directeur nieuwe zorgtak Ctac

26-10-2010 Paul Zincken krijgt de leiding over de nieuwe zorgtak van SAP-dienstverlener Ctac. Hij is aangesteld als directeur healtcare, zo meldt de IT-dienstverlener vandaag.

Volgens Ctac is Paul Zincken de aangewezen persoon om de activiteiten in de gezondheidszorg verder vorm te geven. Van april 2007 tot december 2008 werkte hij als directeur van de zorgdivisie SAP-Nederland al eerder aan kernprocessen van zorgautomatisering, waar Ctac naar eigen zeggen nog onvoldoende kennis van heeft.

Loopbaan
Inmiddels heeft Paul Zincken al ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de healthcaresector. Voor zijn functie bij SAP-Nederland, was Zincken werkzaam bij onder meer Gentronics PinkRoccade en IBM, waar hij diverse management & sales functies heeft vervuld.

Ctac healthcare
Onder aansturing van Paul Zincken wil Ctac zich gaan richten op elektronische patiëntendossiers en efficiëntere patiëntenlogistiek in de zorgketen.

Diensten Ctac
Volgens de IT-dienstverlener profiteren organisaties in de gezondheidszorg van Ctac's ervaring in andere kennisgebieden, zoals ERP- en backofficeautomatisering, real estate, asset management, aldus Jan Willem Wienbelt, CFO van Ctac. Hij verwacht dan ook dat de ondeneming ‘succesvol' wordt in deze sector.

Lees ook:
> Biografie Paul Zincken
> Biografie Henny Hilgerdenaar
> Ctac draagt Henny Hilgerdenaar voor als nieuwe CEO
> Ctac neemt Belgische Core Consulting over
> Dossier IT

> Raad van bestuur Ctac

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook