René van der Bruggen en Philippe Montagne nieuwe commissarissen Grontmij

26-10-2010

René van der Bruggen en Philippe Montagne nieuwe commissarissen Grontmij

Grontmij heeft het voornemen om René van der Bruggen en Philippe Montagne voor te dragen als nieuwe leden van de raad van commissarissen, zo meldt het ingenieursadviesbureaus in een persbericht.

Na zijn promotie aan de Technische Universiteit in Eindhoven, ging  René van der Bruggen (foto) aan de slag bij Bredero Groep. Daar bekleedde hij tot 1987 diverse management functies, waarna Van der Bruggen de overstap maakte naar Internatio-Müller.

CEO Imtech
René van der Bruggen begon bij Internatio-Müller als sectordirecteur werktuigbouwkunde. Vanaf 1999 trad hij toe tot de Raad van Bestuur van de onderneming. In 2002 werd de naam Internatio-Müller op de beurs vervangen door Imtech, waarvan Van der Bruggen tot op heden de functie van CEO vervult.

Philippe Montagne
De Fransman Philippe Montagne was van 1994 tot 2007 CEO van Bouygues Telecom, waar hij momenteel plaatsneemt als lid van de raad van commissarissen.

Bouygues Groep
Montagne begon zijn carrière bij Bouygues Groep in 1968. Daar gaf hij leiding aan verschillende grote, internationale projecten zoals bijvoorbeeld de bouw van de Kanaaltunnel.

Sylvo Thijsen

CEO Sylvo Thijsen van Grontmij is verheugd met de komst van René van der Bruggen en Philippe Montagne. ‘hun ervaring, voor een deel opgedaan in bedrijven waarvan de activiteiten verwant zijn aan die van Grontmij, technische achtergrond en gedegen kennis van onze markten (...) vormen een goede aanvulling op onze leden van de Raad van Commissarissen', aldus Thijsen.

Grontmij
Op 8 december van dit jaar zullen René van der Bruggen en Philippe Montagne worden voorgedragen tijdens een buitengewone algemene vergadering, zo meldt Grontmij.

Lees ook:

> Biografie René van der Bruggen, CEO Imtech
> Interview met Rene van der Bruggen
> Biografie Philippe Montagne
> Imtech steekt 2 miljoen euro in groene technologie
> Nettowinst Grontmij fors gedaald
> Biografie Mel Zuydam, CFO Grontmij
> Raad van bestuur en Raad van Commissarissen Grontmij

Meer over René van der Bruggen

CEO René van der Bruggen verlaat Imtech in 2013

CEO René van der Bruggen verlaat Imtech in 2013

Op 3 april 2013 zal de CEO van Imtech, René van der Bruggen, met pensioen gaan. Bovendien is de technische dientverlener vanwege de toegenomen omvang van het bedrijf op zoek naar een derde bestuurslid.

Rene van der Bruggen trots op predicaat Royal Imtech

Rene van der Bruggen trots op predicaat Royal Imtech

Imtech CEO René van der Bruggen is trots op het predicaat Royal Imtech, een onderscheiding toegekend aan de technische dienstverlener door de Koningin.

Interview met René van der Bruggen

Imtech CEO René van der Bruggen: 'we zijn een soort kameleon'

Imtech CEO René van der Bruggen: 'we zijn een soort kameleon'

In de wereld van Imtech is een technologische voorsprong van een half jaar of een jaar een belangrijke voorwaarde voor succes. Daarom kijkt bestuursvoorzitter René van der Bruggen altijd naar nieuwe trends en ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook