Roelof Joosten nieuw lid RvB FrieslandCampina

Datum: 06-09-2010

Roelof Joosten nieuw lid RvB FrieslandCampina

Roelof Joosten wordt per 1 november 2010 lid van de raad van bestuur van business group Ingredients bij FrieslandCampina. Hij volgt Frans Visser op, die op 31 december 2010 met pensioen gaat.

Vanaf 1 januari 2010 zal Roelof Joosten als bestuurder leiding gaan geven aan de verdere ontwikkeling van speciale ingrediënten voor onder meer de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie bij FrieslandCampina. Daarbij zal hij rapporteren aan Cees 't Hart, CEO van de zuivelcoöperatie.

Roelof Joosten
Sinds januari 2009 is Joosten werkzaam als directeur van FrieslandCampina Domo, waar melk- en wei-ingrediënten worden geproduceerd voor toepassing in kindervoeding, medische voeding en celvoeding. Daarvoor vervulde hij sinds 2004 de functie als managing director Friesland Foods Domo.

COO Frans Visser
Roelof Joosten's voorganger Frans Visser is sinds 1 januari 2009 werkzaam als COO van FrieslandCampina. Hij is daar tot zijn pensionering eindverantwoordelijk voor de industriële activiteiten van de werkmaatschappijen van de zuivelcoöperatie.

Lees ook:
> Biografie Roelof Joosten
> Winstverdubbeling voor FrieslandCampina
> Kapil Garg voorgedragen tot lid raad van bestuur FrieslandCampina
> Grote reorganisatie bij FrieslandCampina
> Leden Raad van Bestuur FrieslandCampina

Roelof Joosten