Ron Icke nieuwe voorzitter RvT Kadaster

Ron Icke nieuwe voorzitter RvT Kadaster

26-06-2017 Ron Icke is per 1 juli 2017 de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het Kadaster. Hij volgt hiermee Sybilla Dekker op die haar taken als voorzitter van de Raad van Toezicht na acht jaar neerlegt.

Sybilla Dekker stopt per 1 juli als voorzitter van de Raad van Toezicht vanwege het aflopen van haar tweede benoemingstermijn. Ron Icke volgt Dekker op voor de duur van één jaar. Icke is op 1 juni 2010 toegetreden tot de Raad van Toezicht van het Kadaster en was vice-voorzitter. Op 1 juni 2018 verloopt zijn tweede benoemingstermijn.

Ron Icke is onder andere ook lid van de Raad van Commissarissen van Heijmans en lid van de Raad van Commissarissen van Kas Bank.

Dorine Burmanje, bestuursvoorzitter van het Kadaster, zegt over het vertrek van Dekker het volgende: “Met het vertrek van Sybilla verliezen wij een daadkrachtige toegewijde voorzitter. Met de opvolging in de persoon van Ron Icke heeft het Kadaster een waardige opvolger aankomend jaar.”

Meer over Ron Icke

Ron Icke nieuwe president-commissaris Coöperatie VGZ

Ron Icke nieuwe president-commissaris Coöperatie VGZ

28-06-2021 Coöperatie VGZ heeft op 28 juni bekendgemaakt dat de raad van commissarissen Ron Icke uit haar midden heeft gekozen tot voorzitter. Hij heeft per 26 juni 2021 Alfred Levi opgevolgd, die per die datum zijn derde termijn heeft afgerond. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook