Rudy Provoost vertrekt bij Rexel

Rudy Provoost vertrekt bij Rexel

28-06-2016 Provoost treedt af als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van het Franse Rexel.

Nieuwe structuur
De Belgische Rudy Provoost, die tot 2011 topman was van Philips Lighting, vertrekt op 30 juni 2016 als CEO van het Franse Rexel. Zijn aftreden hangt samen met de instemming van de Board of Directors met een nieuwe bestuursstructuur van de groothandel van elektrische en elektrotechnische materialen, waarbij de functies van CEO en bestuursvoorzitter worden gesplitst. Provoost wordt als voorzitter opgevolgd door Rothschild-bankier François Henrot, die de functie ad interim zal waarnemen. Patrick Berard, al jarenlang werkzaam bij Rexel, wordt de nieuwe CEO.

Vooruitgang
Patrick Berard zegt vereerd te zijn dat hij door de Board of Directors is gevraagd om Chief Executive Officer van Rexel te worden. 'Ik ben van plan om voort te bouwen op de ervaring die ik tijdens mijn 13 jaar bij Rexel heb opgedaan en zo de groei van het bedrijf te versnellen door de leidende marktpositie te benutten, de relaties met klanten en leveranciers te verbeteren en het inzetten van onze industriële expertise en zeer competente teams. Ik kijk uit naar de samenwerking met Rexels teams en de Board of Directors om het bedrijf te laten groeten in een snel evoluerende energiewereld', aldus Berard.

Meer over Rudy Provoost

Rudy Provoost vertrekt bij BAM Groep

Rudy Provoost vertrekt bij BAM Groep

17-12-2019 De raad van commissarissen van BAM Groep heeft bekendgemaakt dat Rudy Provoost wegens persoonlijke omstandigheden terugtreedt als commissaris.

Rudy Provoost nieuwe commissaris BAM Groep

Rudy Provoost nieuwe commissaris BAM Groep

10-09-2019 BAM Groep heeft bekendgemaakt Rudy Provoost voor te dragen als nieuwe commissaris. Zijn benoeming wordt besproken op een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 6 november 2019.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook