Sander van der Laan wordt CEO van Action

Sander van der Laan wordt CEO van Action

07-09-2015 Van der Laan, voormalig algemeen directeur van Albert Heijn, wordt de nieuwe CEO van Action.  

Benoeming
Sander van der Laan zal per 1 oktober 2015 aantreden als nieuwe CEO van Action. De ondernemingsraad van het bedrijf moet nog instemmen met de voorgenomen benoeming. Van der Laan zal met deze benoeming Ronald van der Mark opvolgen, die sinds 2011 CEO is van het bedrijf.

 

 

 

Sander van der Laan
Van der Laan was vanaf 2010 werkzaam bij Ahold en Albert Heijn en verliet het bedrijf onverwacht in 2015. Naar verluid speelden de tegenvallende resultaten bij Albert Heijn daarbij destijds een rol. President-commissaris Adrian Bellamy van Action zegt ervan overtuigd te zijn dat Van der Laan, met zijn kennis en ervaring als retailer, van grote toegevoegde waarde zal zijn voor het bedrijf.

 

Interview met Sander van der Laan

Sander van der Laan (Action): 'Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn'

Sander van der Laan (Action): 'Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn'

28-10-2020 Elke week kopen zo’n tien miljoen mensen iets in een van de Europese winkels van retailketen Action. Dat bereik brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Action-topman Sander van der Laan wil graag beter communiceren over de duurzame inspanningen van het concern. ‘Ik wil niet de baas zijn van een bedrijf dat slechte producten verkoopt.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook