Shouky Oren voorgedragen als nieuwe CEO Kardan

Datum: 22-02-2012

Shouky Oren voorgedragen als nieuwe CEO Kardan

Vastgoedinvesteerder Kardan heeft Shouky Oren voorgedragen als nieuwe CEO. Oren treedt per 22 februari in dienst en zal tijdens de AVA van 31 mei officieel worden benoemd.

Alain Ickovics
Shouky Oren volgt bij Kardan Alain Ickovics op. Ickovics is sinds 2006 CEO van de Israelische investeringsmaatschappij. Hij blijft werkzaam bij Kardan, waar hij sinds 1994 in dienst is. Ickovics wordt CEO van het onderdeel GTC Real Estate.

RvB Kardan
De Raad van Bestuur van Kardan bestaan naast Shouky Oren uit Einat Oz-Gabber (CFO), Walter van Damme en Jan Slootweg. Afgelopen november werd bekend dat Walter van Damme de Raad van Bestuur na de AVA van mei 2012 zal verlaten om CEO van Kardan Water International Group in China te worden.

Shouky Oren
Shouky Oren (53) is de voormalig chief treasurer, hoofd van de schatkist, van Israel. Daarvoor was hij jarenlang als econoom en manager werkzaam bij diverse banken. Hij algemeen directeur van de Zwitsere bank Leumi en bekleedde hij diverse functies bij de Israelische bank Investec.

Oren begon zijn carrière bij de Bank of Israel. Daarna werkte hij enkele jaren op het Israelische ministerie van Financiën.