Wavin benoemt nieuwe bestuurder en commissarissen,

Wavin benoemt nieuwe bestuurder en commissarissen, "onder voorwaarde"

26-04-2012 Wavin heeft tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 25 april 2012 één nieuwe bestuurder en vier nieuwe commissarissen benoemd. De benoemingen hangen samen met de overname van Wavin door Mexichem en zijn nog onder voorwaarde dat het bod door Mexichem gestand wordt gedaan.  

Raad van Bestuur Wavin
Wavin heeft de Argentijn Andrés Capdepón Acquaroni, CFO van Kaluz en general counsel van Mexichem, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Raad van Commissarissen Wavin
Als nieuwe leden van de Raad van Commissarissen zijn benoemd de Nederlanders Sietze Hepkema en Ludo van Halderen en de Mexicanen Ricardo Gutiérrez Muñoz en Juan Pablo Del Valle Perochena.

Sietze Hepkema
Sietze Hepkema is twee weken geleden benoemd in de raad van bestuur van SBM Offshore als Chief Governance and Compliance Officer. Hij is tevens senior partner bij Allen & Overy en commissaris bij Royal Bank of Scotland.

Ludo van Halderen
Ludo van Halderen is voormalig CEO van Nuon en thans commissaris bij onder andere Draka, Paques en Econcern (voorzitter). Van Halderen is tevens bestuurslid van Energiened.

Ricardo Gutiérrez Munoz
Gutiérrez Munoz is voorzitter van de Executive Committee van Mexichem en CEO van Kaluz. Hij is tevens lid van de Boards van Banco Ve por Más, Elementia S.A en Pochteca.

Juan Pablo Del Valle Perochena
De president van Mexichem, Juan Pablo Del Valle Perochena neemt ook zitting in de Raad van Commissarissen van Wavin. Hij is tevens lid van de boards of directors van Mexalit, Banco Ve por Más en Pochteca.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook