Twee nieuwe commissarissen NIBC

Twee nieuwe commissarissen NIBC

28-06-2018 NIBC heeft Susi Zijderveld (foto) en Angelien Kemna genomineerd als lid van de raad van commissarissen. 

Voor beide benoemingen heeft De Nederlandsche Bank haar instemming verleend. Voor de benoemingen zal binnenkort een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders worden belegd. 

Na benoeming zal Susi Zijderveld aangesteld worden als voorzitter van de Remuneration & Nominating Committee, en wordt Angelien Kemna aangesteld als voorzitter van Risk Policy & Compliance Committee. 

Wim van den Goorbergh, voorzitter van de raad van commissarissen van NIBC, zegt over de beoogde benoemingen het volgende: “Wij zijn blij dat we twee zulke vooraanstaande vrouwen hebben kunnen aantrekken voor de Raad van Commissarissen van NIBC. Beiden zijn zeer geschikt voor de rol van commissaris in deze moderne tijd vanwege hun uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en de financiële wereld en hun kennis van de huidige governance en compliance.”

Interview met Susi Zijderveld

Jeroen Dijst, Annette Mosman en Susi Zijderveld over purpose en risico's

Jeroen Dijst, Annette Mosman en Susi Zijderveld over purpose en risico's

14-02-2019 Sturen op maatschappelijke impact met een glasheldere purpose in het achterhoofd vergemakkelijkt strategische keuzes, verbindt én zorgt voor draagvlak, maar behelst ook risico’s. Drie chief risk officers zetten nieuwe afwegingen op de bestuurlijke agenda. ‘Vanuit risicoperspectief is het een spannende oefening.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook