Tex Gunning lid Raad van Toezicht dance4life

29-11-2013

Tex Gunning lid Raad van Toezicht dance4life

Per 1 december 2013 zal Tex Gunning, ceo TNT Express, toetreden tot de Raad van Toezicht van dance4life.

Dance4life is een organisatie die in samenwerking met jongeren werkt aan een wereld zonder aids. De nieuwe Raad van Toezicht gaat 1 december 2013 in functie, dit is tevens Wereld Aidsdag.

Tex Gunning is een van de leden van de raad van toezicht. Hij zegt zelf over zijn benoeming: 'Ik begrijp de huidige onverschilligheid van Nederlandse multinationals ten aanzien van hiv en aids niet. Bedrijven moeten zich mede-verantwoordelijk voelen voor de gezondheid van hun consumenten. En natuurlijk voor die van hun huidige en toekomstige medewerkers, niet in de laatste plaats omdat het een directe relatie heeft tot de continuiteit van hun bedrijf.’

Meer over Tex Gunning

Tex Gunning de nieuwe CEO TNT Express

Tex Gunning de nieuwe CEO TNT Express

AkzoNobel-bestuurslid Tex Gunning gaf vorige week aan in april met pensioen te gaan. Dat blijkt toch wat anders te lopen, want per 1 juni wordt hij CEO bij TNT Express. Hij volgt Marie-Christine Lombard op, die in september vorig jaar opstapte.

AkzoNobel-bestuurder Tex Gunning gaat met pensioen

AkzoNobel-bestuurder Tex Gunning gaat met pensioen

AkzoNobel-bestuurslid Tex Gunning gaat op 26 april met pensioen. Ruud Joosten volgt hem op en wordt benoemd als lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor Decorative Paints.

Interview met Tex Gunning

Tex Gunning, lid rvb Akzo Nobel over modern leiderschap

Tex Gunning, lid rvb Akzo Nobel over modern leiderschap

Het verbinden van organisaties met de samenleving, dat is de visie van AkzoNobel-coryfee Tex Gunning op modern leiderschap. En daarbij draait het om altruïsme: responsible leadership is betekenisvol zijn voor anderen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook