Thessa Menssen lid van de Commissie Monitoring Talent naar de Top

Datum: 06-02-2014

Thessa Menssen lid van de Commissie Monitoring Talent naar de Top

De voorzitter van de Stichting Taskforce Talent naar de Top, Sybilla Dekker, heeft de CFO van de Koninklijke BAM Groep, Thessa Menssen, benoemd tot lid van de  Commissie Monitoring Talent naar de Top.

De benoeming van Thessa Menssen is gebeurd met goedkeuring van het Ministerie van Economische Zaken en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De commissie bestaat nu uit vier leden: Gerdi Verbeet (voorzitter), Herman Dijkhuizen, Joop Schippers en Menssen.


Loopbaan Menssen
Menssen is sinds 2012 CFO van Koninklijke BAM Groep. Daarvoor was zij werkzaam als COO en CFO bij Havenbedrijf Rotterdam en bekleedde zij diverse functies bij Unilever. Menssen is commissaris bij PostNL en Vitens.


Top-50 Machtigste Vrouwen
Op de Top-50 Machtigste Vrouwen 2013 staat Menssen op de 15de plaats.


 

Leni Boeren vertrekt
Menssen neemt het stokje over van Leni Boeren, de COO Robeco. De Commissie Monitoring Talent naar de Top ziet toe op de naleving door ondertekenaars van het Charter Talent naar de Top voor de instroom, doorstroom en het behoud van vrouwen in topposities.


Sybilla Dekker
De voorzitter van de Stichting Taskforce Talent naar de Top, Sybilla Dekker, noemt Menssen een aanwinst voor de Commissie Monitoring Talent naar de Top. 'Ze heeft als CFO in een groot bouwbedrijf en als topvrouw van het jaar 2013 ruimschoots haar sporen verdiend. Door haar kennis en ervaring kan zij onze ondertekenaars, overheid en bedrijfsleven, van vooruitstrevende inzichten voorzien.'


Lees verder
> Interview met Lenie Boeren

Top 100 Corporate Vrouwen