Thessa Menssen wordt commissaris bij FMO

Thessa Menssen wordt commissaris bij FMO

24-05-2016 FMO heeft bekendgemaakt dat Menssen is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

Benoeming
FMO heeft op 23 mei 2016 bekendgemaakt dat Thessa Menssen is benoemd tot nieuwe commissaris van de Nederlandse ontwikkelingsbank. Menssen is momenteel als CFO lid van de Raad van Bestuur van BAM Groep en vervult daarnaast een commissariaat bij PostNL. Thessa Menssen startte haar loopbaan bij Unilever en was vervolgens als COO en Directeur Financiën werkzaam bij Havenbedrijf Rotterdam. Menssen vervult de positie bij FMO die door het vertrek van Rein Willems in 2014 is vrijgekomen.

Raad van Commissarissen
President-commissaris Jean Frijns laat weten zeer verheugd te zijn met deze benoeming, aangezien Menssen volgens de RvC door haar kennis en ervaring in staat zal zijn om de positie van FMO als professionele en duurzame ontwikkelingsbank verder te versterken. 'Met haar sterke financiële achtergrond als CFO van Koninklijke BAM Groep en grote ervaring in zowel duurzaamheid als infrastructuur projecten, past Thessa Menssen perfect in het profiel van een RvC lid met hoogwaardige expertise en een uitstekend netwerk in het Nederlandse bedrijfsleven', aldus Frijns.

Top 100
Thessa Menssen staat op nummer 62 in de Management Scope Top-100 Corporate Vrouwen 2016. Rein Willems staat op nummer 28 in de Top-100 Commissarissen 2016 en Jean Fijns staat op de 93e positie.

Meer over Thessa Menssen

Twee nieuwe commissarissen Ordina

Twee nieuwe commissarissen Ordina

13-12-2019 Ordina heeft Thessa Menssen (foto) en Filip Michiels genomineerd als nieuwe leden van de raad van commissarissen.

Thessa Menssen vertrekt bij BAM Groep

Thessa Menssen vertrekt bij BAM Groep

22-01-2018 De raad van commissarissen van Koninklijke BAM Groep maakt bekend dat Thessa Menssen per 1 juli 2018 zal terugtreden als cfo.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook