Tom de Swaan weg als commissaris bij Ahold

Tom de Swaan weg als commissaris bij Ahold

23-09-2013 Tom de Swaan treedt per 30 september 2013 terug uit de raad van commissarissen van Ahold.

Tom de Swaan heeft besloten om te vertrekken bij Ahold omdat hij per 11 september 2013 is benoemd als voorzitter van Zurich Insurance Group.

Audit Committee
Na zijn benoeming in de Raad van Commissarissen van Ahold in 2007 heeft De Swaan het voorzitterschap van het Audit Committee op zich genomen.

Stephanie Shern
Ahold heeft bekendgemaakt dat commissaris Stephanie Shern De Swaan opvolgt in diens functie als voorzitter van het Audit Committee.

René Dahan
De president-commissaris René Dahan heeft begrip voor zijn beslissing: "Tom is altijd een geweldige commissaris geweest. Ahold heeft geprofiteerd van de inzichten en expertise die hij in zijn lange loopbaan in de financiële sector heeft opgedaan. Wij wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe functie."

Meer over Tom de Swaan

Tom de Swaan nieuwe president-commissaris ABN Amro

Tom de Swaan nieuwe president-commissaris ABN Amro

25-05-2018 ABN Amro heeft het voornemen bekend gemaakt Tom de Swaan voor te dragen als commissaris voor een periode van vier jaar. Zodra hij benoemd is, zal hij worden aangesteld als voorzitter van de raad van commissarissen.

Tom de Swaan nieuwe commissaris DNB

Tom de Swaan nieuwe commissaris DNB

17-11-2017 Tom de Swaan is benoemd tot commissaris bij de Nederlandsche Bank. 

Interview met Tom de Swaan

Dilemma: doorgaan versus stoppen

Dilemma: doorgaan versus stoppen

16-12-2016 Hoe kunnen jong en oud goed samenwerken? En hoe voer je een slechtnieuwsgesprek? Daarover praat oud-bankier en topcommissaris Tom de Swaan met Meike en Liselotte, beiden 11 jaar. Hun advies: blijf je in de ander verdiepen. En ken jezelf. ‘Niet denken: ik ben helemaal top en het ligt altijd aan de ander.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook