Wendy Broekhoff benoemd tot Directeur HR Ordina

Wendy Broekhoff benoemd tot Directeur HR Ordina

15-07-2016 Broekhoff is benoemd tot Directeur HR van ICT-dienstverlener Ordina. Zij zal deze functie vanaf 1 september 2016 vervullen.

Wendy Broekhoff (44) is benoemd tot Directeur Human Resources van ICT-dienstverlener Ordina. Zij zal deze functie vanaf 1 september 2016 vervullen. Zij wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Recruitment, HR Development, Compensation & Benefits, Ordina Academy en de personeels- en salarisadministratie in Nederland. Wendy wordt tevens lid van het Executive Committee en zal vanuit die rol het HR-beleid op groepsniveau verder vormgeven.

Wendy Broekhoff
Wendy Broekhoff brengt uitgebreide ervaring met zich mee vanuit directiefuncties op het gebied van Human Resources. Meest recentelijk in de rol van Chief HR Officer bij Royal BAM Group en daarvoor onder meer bij Philips Healthcare.

Nieuwe stap
Wendy Broekhoff over haar nieuwe stap: “Ordina opereert in dynamische en uitdagende marktomstandigheden. Human Capital is hierbij een onderscheidend element en de HR-functie is daarmee cruciaal voor Ordina. Ik heb enorm veel zin om de positie van Ordina als aantrekkelijke werkgever verder te versterken en een bijdrage te leveren aan het succes van Ordina in de markt.”

Verheugd
Stépan Breedveld, CEO Ordina is verheugd over de benoeming van Broekhoff: “Wij willen ICT voor mensen laten werken. Onze medewerkers bouwen aan een digitale wereld en spelen een belangrijke rol bij het oplossen van maatschappelijke en bedrijfsmatige vraagstukken. Werving en ontwikkeling van medewerkers zijn daarom essentieel voor de toekomst van ons bedrijf. Wendy gaat hieraan in haar nieuwe rol als HR-directeur een belangrijke bijdrage leveren. Ik kijk uit naar haar komst.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook